Poradna Dálkový ovladač Logitech Harmony Touch

Autor: Pavel Louthan | Vloženo: 04.07.2015 000 13:35 | Témata: Poradna Dálkový ovladač Logitech Harmony Touch

Pavel Louthan

Pavel Louthan

Sleep Time

Má to možnost časovače? Já mám starší model a jsem sním zatím spokojen. Jdiné co mi vadí když si večer pustím telku a pak usnu že se nedá nastavit časovač který by po hodině nebo dovu postal sekvenci příkazů a vypnul všechny přístroje (TV,DVD,SAT...atd.).Když si to nastavím na televizi a satelitu zvlášť, tak se sice uspí, ale ovladač to bohužel neví a pak když chcete opět ráno TV a ostatní zapnout, tak to musíte na ovladači nejdříve vypnout a některé se naopak zapnou a ovladač funguje obráceně musí se zdlouhavě srovnat původníma ovladačema...no je to taková banalita ale bylo by hezké kdyby to tenhle už uměl poslat naprogramovanou sekvenci v nastavený čas.

  • daShop.cz

    daShop.cz

    4. července 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    funkci Sleep Timer měl jako poslední model Harmony 900 (který již bohužel není dostupný). Veškeré další modely touto funkcí nedisponují a tudíž záleží na výrobci, zda bude tato funkce v příští verzi firmware opět implementována, či ne.
    Nouzovým řešením je (jak popisujete) nastavit časovač ovladačem zvlášť na jednotlivých zařízeních a ráno nejprve aktivitu vypnout s tím, že zakryjete rukou IR vysílač na DO (čímž sice DO vyšle signály, ale zároveň nevypne/nezapne žádná zařízení) a bude tak znovu synchronizován.
    Opětovným zapnutím pak začínáte se synchronizovaným DO.

    Přejeme hezký den!
    daShop.cz Team

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.