Poradna Dálkový ovladač Vivanco V-21966 univerzální

Autor: | Vloženo: 20.11.2013 000 13:33 | Témata: Poradna Dálkový ovladač Vivanco V-21966 univerzální

Jak naladit stanice a kouknout se na teletext

Dobrý den.
Mam tento ovladač teprve pár dní a proto bych potřebovala poradit jakým tlačítkem se dá naladit nová stanice a jakým tlačítkem se spouští teletext.Také by mě zajímalo jestli je normální,že nefunguje funkce menu. Tento ovladač používám na starší typ Tesly.
Děkuji za odpověď.

  • 3. prosince 2013 - Odpověď partnera sekce Dalkove-ovladace.cz

    Dobrý den, je to úplně normální , protože univerzální dálkové ovladače nefungují dobře. Většinou jen základní funkce a neěkdy se stane, že na některý model nelze univerzál zprovoznit vůbec. tyto levné univerzály mají většinou všechny stejnou a to vlemi omezenou databázi. Čínani databáze kopírují jeden od druhého.
    jinak tlačítko pro teletext je na tomto ovladači vpravo vedle modrého tlačítka. Standardozovaný symbol teletextu je vyšrafovaný obdélníček. Pokud tímto talčítkem teletext nelze spustit, pak toto Vivanco teletext u Vašeho modelu ovládat neumí- nemá na to kódy. ZKuste jiný kód z brožurky nebo nejlépe úplně jiný ovladač. Ladění stanic je individuální, není žádné standardizované tlačítko. Většinou u novějších přstrojů to jde přes MENU.Tlačítko MENU je úplně vlevo dole. Pokud Vám tímto tlačítkem MENU spustit nelze pak platí to samé co u teletextu-ovladač to prostě ovládat neumí. Žádný univerzální ovladač není tak univerzální, aby uměl ovládat všechny značky a modely. Proto existuje specializovaný eshop na dálkové ovladače kde koupíte originální ovladač nebo přímou náhradu 1:1 (mají naprosto stejné funkce jako originál). U těchto ovladačů se nemusí nic nastavovat. Více zde: www.dalkove-ovladace.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.