Poradna Dálkový ovladač Vivanco V-21966 univerzální

Autor: | Vloženo: 26.05.2015 000 21:03 | Témata: Poradna Dálkový ovladač Vivanco V-21966 univerzální

Dobrý den, pořídil jsem si tento ovladač a potřebuji s ním ovládat přijímač Alma dvb t1500. V návodu nikde není kod pro zařízení značku Alma. Děkuji

  • 29. května 2015 - Odpověď partnera sekce Dalkove-ovladace.cz

    Vážený spotřebiteli,
    když si uvědomíte že jen na českém na trhu jsou statísíce různých modelů od (minimálně) nekolika tisíc různých značek, tak si jednoduchou matematikou můžete spočítat jaká je pravděpodobnost, že se takový "univerzální" ovladač jako VIVANCO UR 89 svou univerzálností strefí zrovna do modelu XY značky Alma. Ovladač VIVANCO UR 89 má v databázi cca 250 různých kódů a to především na značky z asijského trhu. Takže už je vám jistě jasné, že tato pravděpodobnost se blízí nule a žádný vhodný kód tam asi pro Vás nebude ;-) Ani nejdražší klasický univerzální ovladač za několik tisíc Kč není tak univerzální, aby se chytil na úplně všechny modely nebo značky co v ČR existují.
    Problematika dálkových ovladačů je složitá džungle, ve které se laický uživatel, jehož ovladač se odebral do večných lovišť, těžko zorientuje. A proto jsou zde specializované obchody, kde Vám samy vyberou ovladač podle Vámi udaného modelu TV. Za rozumnou cenu Vám nabídnou ovladač, za který se vám zaručí, že do něj pouze vložíte baterie a ovládáte!
    Takže závěr: VIVANCO UR 89 zkuste vrátit dodavateli - pokud je zakoupen v zákonné lhůtě, která to spotřebiteli umožňuje. Pokud jste lhůtu prošvihl, tak jej nechte ekologicky zlikvidovat a obraŤte se s dotazem na odborný obchod specializovaný na dálkové ovladače: [email protected]
    Zde dostanete originál ovladač pro Almu DVB-T1500 za 290,-, kde si nemusíte lámat hlavu s nějakými kódy. vložíte baterie a ovladač bude fungovat na Vaši Almu:
    http://www.dalkove-ovladace.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.