Poradna Dálkové ovladače


Autor: | Vloženo: 18.12.2014 000 22:47 | Témata: Poradna Dálkové ovladače

Krásne děkuji za radu, dióda na ovladači svíti přes fotoaparát na mobilu bíle,ale ne trvale- bliká, prosím v čem je chyba,nevím zda mám koupit nový

setbox ??? ale na TV mi jde jeden program,kterej jsem koukala posledne a pak ovladač přestal reagovať jako by to zamrzlo,nedá se setbox restartovat?? prosím o radu a moc pěkne děkuji.

  • 19. prosince 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Test s kamerou/fotoaparatem je jen orientační. I když dioda svítí/bliká nelze s jistotou říci, že ovladač je v pořádku. Může vysílat, ale špatné kódy anebo při vadném rezonátoru vysílá na špatné frekvenci, což touto metodou nepoznáte. Zjednodušeně: vidíte jen blikání ale nevíte jestli "bliká" správně. Tento test slouží ke stoprocentní diagnoze pouze když ovladač nesvítí/nebliká-je mrtvý.....pak lze s jistotu říci, že závada je v ovladači. Ve vašem případě, tedy když ovladač bliká, bohužel tuto laickou diagnostickou metod použít nelze.
    Doporučený postup:
    Restartujte set top box vytažením přívodního kabelu ze zásuvky, chvíli počkejte a zase zapojte. vyzkoušejte ovládání.
    Pokud ovládání stále nefunguje, objednejte v eshopu www.dalkove-ovladace.cz nový ovladač.
    Pokud nový ovladač nebude fungovat, závada je v přstroji, ovladač do 14-ti dnů vraťte ovladač prodejci. Máte na to ze zákona právo. A set top box dejte do opravny nebo si pořiďte nový.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.